A-kasse guide

Igennem vores a-kasse guide svarer vi på de spørgsmål, du har om a-kasser. Vi svarer også på de spørgsmål, du ikke vidste, du havde. Så hvis du har undret dig over hvordan man skifter a-kasse eller hvordan man melder sig ind i en a-kasse eller noget helt tredje, så kommer vi med svarene til dig. Læs vores a-kasse guides og find svar på det meste.

Lær mere om a-kasser gennem vores a-kasse guide

Fair A-kasse vil gerne være et samlingspunkt for viden om de danske a-kasser. Et sted hvor du kan lære mere om a-kasser og a-kassesytemet og finde den nødvendige information på området. 

Vi samarbejder med nogle af de største danske a-kasser, så du kan informere dig om pris og medlemstilbud. Du kan sammenligne de forskellige a-kasser med hinanden direkte på vores hjemmeside. Fair A-kasse forsøger at gøre et vanskeligt valg en smule lettere.

Advice of teacher

Få råd og vejledning til a-kasser

Vi hos Fair A-kasse vil gerne komme med vores råd og vejledning, så du er bedre informeret om de forskellige a-kasser og ting du skal være opmærksom på. Tag det eller lade være, men vi har brugt en masse tid på at researche og forstå, hvordan a-kasser fungerer. Tid som vi har sparet dig for. Og den viden vi har indsamlet, vil vi gerne dele ud af.

Find svar på dine spørgsmål om a-kasser

Hvis du har nogle spørgsmål om a-kasser, så står Fair A-kasse klar til at svare på dem. Vi besvarer nogle af de mest stillede spørgsmål. Alt sammen i håbet om, at du ikke står tilbage med ubesvarede spørgsmål eller vader rundt i blinde, når du vælger a-kasse. Allerhelst så vi, at du foretager dig et valg af a-kasse på et oplyst grundlag. Det er det grundlag, vi ligger her på hjemmesiden. Nemt og enkelt for dig, at sætte dig ind i.