Anmeldelse af Business Danmark a-kasse

På denne side anmelder vi Business Danmark a-kasse ud fra de følgende kriterier vi bruger til at finde den bedste a-kasse:

  • Hvad er prisen?
  • Tilbyder de fagforening?
  • Kan studerende blive medlem?
  • Hvilket antal af medlemmer har a-kassen?
  • Hvor stor tilfredshed er der blandt de eksisterende medlemmer?
  • Er a-kassen fagspecifik eller åben for alle?
  • Hvad kan a-kassen tilbyde dig?
  • Medlemsfordele

Anmeldelse af Business Danmark

Hos Fair A-kasse er det vigtigt for os, at du kan få et komplet overblik over de danske a-kasser. Derfor bringer vi nu en anmeldelse af Business Danmark, så du kan få et bedre overblik over, hvad de tilbyder.

Fair A-kasse

Pris
Fagforening
Tilfredshed (Trustpilot)
Medlemstilbud
Medlemsfordele

Opsummering

Fair A-kasse anmelder business Danmark til 4,3 stjerner. Det er i den høje ende af vores vurderinger. Det gør vi, da Business Danmark er en målrettet a-kasse og fagforening, som har forstand på folk i branchen salg og marketing. Deres pris ligger i den gode ende og kundernes tilfredshed er ikke til at tage fejl af.

Vi her hos Fair A-kasse elsker at se a-kasse og fagforening samlet ét sted og det er lige præcis, hvad du som medlem af Business Danmark kan få.

Så hvis du arbejder inden for salg og marketing, så vil vi herfra Fair A-kasse på det kraftigste anbefale Business Danmark som din kommende a-kasse og fagforening. De vil være en god partner, når du skal tilbage på jobmarkedet.

4.3

Hvad er prisen?

Vi har samlet prisen for Business Danmark her:

A-kassepr. måned 
før skat
pr. måned 
efter skat
Medlem490 kr.365 kr.
Medlem – inkl. efterlønsbidrag  1.010 kr.751 kr

Kan studerende blive medlem?

Det er muligt for studerende at blive medlem af Business Danmark og oven i købet blive fritaget for kontingent. Det er super smart for studerende at blive meldt ind i en a-kasse mens man studerer. På den måde optjener man retten til dagpenge helt gratis. Hvis man lader sig indmelde senest er år før færdiggørelsen af uddannelsen, så modtager man dagpenge med det samme, når man er færdiguddannet.

Hvor stor tilfredshed er der blandt de eksisterende medlemmer?

Business Danmark har modtaget 591 anmeldelser på Trustpilot. Det har givet dem en samlet score på 4,6 stjerner, hvilket lander dem i kategorien “fremragende”. 84 procent har vurderet dem til “fremragende” og 7 procent har vurderet dem som “dårlig”.

Medlemstilbud

Business Danmark giver dig fri adgang til specialiseret juridisk rådgivning. Du får samtidig også adgang til deres karrierecenter, som hjælper dig med at styrke din udvikling og karriere.

Tilbyder de fagforening?

Business Danmark er også en fagforening, som kendetegner sig ved at være den eneste fagforening i Danmark, der er målrettet på salg og marketing.

Vi anbefaler på det kraftigste vigtigheden af, at melde sig ind i en fagforening. Fagforeningen er dem, der har din ryg, hvis der skulle opstå vanskeligheder mellem dig og din arbejdsgiver. De kan tilbyde juridisk rådgivning og føre sager på vegne af dig.

Hvilket antal af medlemmer har a-kassen?

Business Danmark har omkring 29.000 medlemmer. Heriblandt ledere, medarbejdere og selvstændige erhvervsdrivende.

Er a-kassen fagspecifik eller åben for alle?

Business Danmark er åben for alle, men kendetegner sig også ved at være branchespecifik. Det vil sige, at du godt kan melde dig ind, uanset hvilken branche du er en del af. Men da deres fokus ligger på folk i erhvervet salg og marketing, så passer den bedst til folk indenfor den specifikke branche.