Anmeldelse af Det Faglige Hus a-kasse

På denne side anmelder vi Det Faglige Hus a-kasse ud fra de følgende kriterier vi bruger til at finde den bedste a-kasse:

 • Hvad er prisen?
 • Tilbyder de fagforening?
 • Kan studerende blive medlem?
 • Hvilket antal af medlemmer har a-kassen?
 • Hvor stor tilfredshed er der blandt de eksisterende medlemmer?
 • Er a-kassen fagspecifik eller åben for alle?
 • Hvad kan a-kassen tilbyde dig?
 • Medlemsfordele

Anmeldelse af Det Faglige Hus a-kasse

Hos Fair A-kasse er det vigtigt for os, at du kan få et komplet overblik over de danske a-kasser. Derfor bringer vi nu en anmeldelse af Det Faglige Hus, så du kan få et bedre overblik over, hvad de tilbyder.

Fair A-kasse

Pris
Fagforening
Tilfredshed (Trustpilot)
Medlemstilbud
Medlemsfordele

Opsummering

Det Faglige Hus er en af de fagforeninger og a-kasser, som vi vurderer højest. Det er baseret på ting som kundernes tilfredshed og det faktum, at de er den billigste løsning til fagforening og a-kasse på markedet.

Deres medlemstilbud er præcis hvad du søger i en tværfaglig a-kasse. Det Faglige Hus står klar til at hjælpe dig i arbejde og forberede dig bedst muligt i din jobsøgning.

Deres medlemsfordele er heller ikke til at kimse ad. Rabat på ferieløsninger, sportsbegivenheder og forsikringer. Vi er sikker på, der er noget for dig også. Fair A-kasse anbefaler på det kraftigste Det Faglige Hus.

4.9

Hvad er prisen?

Vi har samlet prisen for Det Faglige Hus her:

Priser for lønmodtagere pr. md.Fuldtid Deltid
Fagforening69 kr.69 kr.
A-kasse487 kr.364 kr.

Kan studerende blive medlem?

Det er muligt for studerede at blive medlem af Det Faglige hus og blive fritaget for kontingent. Du kan altså få gratis medlemskab mens du studerer. Det er altså en god ide, at lade sig indmelde senest et år før, du har færdiggjort din uddannelse. På den måde optjener du retten til dagpenge og kan modtage dem, når din uddannelse er færdiggjort.

Hvor stor tilfredshed er der blandt de eksisterende medlemmer?

Det Faglige Hus har en score på 4,3 på Trustpilot. Det ligger dem i kategorien “fremragende” som 76 procent af anmelderne har givet den. 12 procent af anmelderne har vurderet Det Faglige Hus til at være “dårlig”.

Medlemstilbud

Det Faglige Hus a-kasse kan hjælpe dig med alt det nødvendige, når du er ledig og jobsøgende. De står fx for udbetaling af dagpenge og står klar med vejledning i forhold til din jobsøgning. Derudover har de et social team, der kan hjælpe dig med råd og vejledning af de følgende ting:

 • sygedagpenge
 • ressourceforløb
 • ret til førtidspension
 • afklaring af din arbejdsevne
 • arbejdsskader

Tilbyder de fagforening?

Ja, Det Faglige Hus tilbyder også fagforening. Og de er faktisk den billigste samlede løsning for fagforening og a-kasse i Danmark.

Det er altid en god ide at være medlem af en fagforening. En fagforening hjælper dig med alle fremtidige konflikter mellem dig og din arbejdsplads. De kan også hjælpe dig med juridisk vejledning med ansættelsekontrakter og lignende, når du finder et nyt arbejde.

Hvilket antal af medlemmer har a-kassen?

Det Faglige Hus havde – målt februar 2021 – 143.593 kontingentbetalende medlemmer. Heraf er 142.084 af dem fuldtidsforsikrede og 1.509 af dem deltidsforsikrede. De har også 2.607 kontingentfritagede medlemmer, herunder studerende.

Er a-kassen fagspecifik eller åben for alle?

Det Faglige Hus er en tværfaglig a-kasse, der er åben for alle. Du kan altså melde dig ind i Det Faglige Hus uanset hvilket erhverv eller hvilken branche du er en del af.

Du kan læse mere om hvordan du skal finde en a-kasse på vores side Find A-kasse.