Anmeldelse af FOA a-kasse

På denne side anmelder vi FOA a-kasse ud fra de følgende kriterier vi bruger til at finde den bedste a-kasse:

 • Hvad er prisen?
 • Tilbyder de fagforening?
 • Kan studerende blive medlem?
 • Hvilket antal af medlemmer har a-kassen?
 • Hvor stor tilfredshed er der blandt de eksisterende medlemmer?
 • Er a-kassen fagspecifik eller åben for alle?
 • Hvad kan a-kassen tilbyde dig?
 • Medlemsfordele

Anmeldelse af FOA A-kasse

Hos Fair A-kasse er det vigtigt for os, at du kan få et komplet overblik over de danske a-kasser. Derfor bringer vi nu en anmeldelse af FOA a-kasse, så du kan få et bedre overblik over, hvad de tilbyder.

Fair A-kasse

Pris
Fagforening
Tilfredshed (Trustpilot)
Medlemstilbud
Medlemsfordele

Opsummering

Fair A-kasse vil gerne give en anmelding af FOA på 4. I den her anmeldelse trækker medlemmernes anmeldelse på Trustpilot scoren betydelig ned ad. En score på 3,2 på Trustpilot er en af de laveste, vi har set.

Men når man har taget det i betragtning, er der også en ting, der trække op ad. FOAs pris ligger i den højere ende af gennemsnittet, men ikke meget. Og at den er gratis for studerende, kan vi godt lide at se.

FOA tilbyder fagforening og a-kasse ét sted og det er noget, der gør det nemt for deres medlemmer, da de ikke skal ud at finde fagforening et andet sted.

Til sidst, så har FOA også nogle medlemstilbud og -fordele, som gør dem eftertragtede. Herunder gratis løntjek og rabatter på ferier, rejser, indkøb og forsikring, samt flere.

4

Hvad er prisen?

Vi har samlet prisen for FOA a-kasse her:

A-kasse (kr)Forbund (kr)Efterlønsbidrag (kr)
Fuldtid519169,50 + afdelingskontingent520
Deltid396148 + afdelingskontingent347
Tal opdateret 10. april 2021

Kan studerende blive medlem?

FOA har gratis medlemskab for studerende under 30 år. Det er en rigtig godt ide at melde sig ind, mens man er studerende. Så optjener du retten til dagpenge og kan få dem udbetalt, når din uddannelse er færdiggjort.

Husk dog, at der er andre regler, der gælder, når man fylder 30.

Hvor stor tilfredshed er der blandt de eksisterende medlemmer?

FOA har en anmeldelse på Trustpilot på 2,0. Det ligger dem i kategorien “under middel”. 22 procent har anmeldt FOA som “fremragende” og 67 procent har anmeldt den som “dårlig”.

Medlemstilbud

FOA tilbyder blandt andet et gratis løntjek, hjælp til din jobsøgning, og rabatter på oplevelser. Det er selvfølgelig udover, de traditionelle ting en a-kasse også står for, herunder at udbetale dagpenge.

Tilbyder de fagforening?

Ja, FOA tilbyder også fagforening. Det er en rigtig god ide – generelt set – at melde sig ind i en fagforening. Fagforeningen kan hjælpe dig med juridiske uoverenstemmelser med dig og din arbejdsplads.

Det er også dem, der kan føre sager med din arbejdsgiver, hvis det skulle blive nødvendigt.

Hvilket antal af medlemmer har a-kassen?

FOA har 143.447 kontingentbetalende medlemmer. Heraf er 142.139 af dem fuldtidsforsikrede og 1.308 deltidsforsikrede. De har også 3.162 kontingentfritagne medlemmer. Herunder også studerende.

Er a-kassen fagspecifik eller åben for alle?

FOA er en tværfaglig a-kasse åben for alle. De dækker både det private og det offentlige. For dem, der gør rent, laver mad, passer børn, plejer syge og ældre, samt en lang række flere.

FOA er delt op i 4 sektorer:

 • Social-sundhed
 • Pædagogisk
 • Kost-service
 • Teknik-service.