Anmeldelse af Virksom a-kasse

På denne side anmelder vi Virksom a-kasse ud fra de følgende kriterier vi bruger til at finde den bedste a-kasse:

  • Hvad er prisen?
  • Tilbyder de fagforening?
  • Kan studerende blive medlem?
  • Hvilket antal af medlemmer har a-kassen?
  • Hvor stor tilfredshed er der blandt de eksisterende medlemmer?
  • Er a-kassen fagspecifik eller åben for alle?
  • Hvad kan a-kassen tilbyde dig?
  • Medlemsfordele

Anmeldelse af Virksom a-kasse

Hos Fair A-kasse er det vigtigt for os, at du kan få et komplet overblik over de danske a-kasser. Derfor bringer vi nu en anmeldelse af Virksom a-kasse, så du kan få et bedre overblik over, hvad de tilbyder.

Fair A-kasse

Pris
Fagforening
Tilfredshed (Trustpilot)
Medlemstilbud
Medlemsfordele

Opsummering

Fair A-kasses vurdering er af Virksom ligger på 4,2. Det gør den, selvom vi vurderer den til, at være en god og fornuftig a-kasse for selvstændige. Problemet ligger lidt i deres anmeldelser på Trustpilot, som virkelig ligger i den lave ende. Hertil skal det dog siges, at Virksom endnu ikke har modtaget særlig anmeldelser og det derfor er svært at få en egentlig indikation. Men vi giver den fem stjerner for prisen, da de ikke bare ligger som en af de billigste fagspecifikke a-kasser, men også som en af de billigste a-kasser overhovedet. Dertil har de nogle super relevante medlemstilbud, specifikt målrettet mod selvstændige erhvervsdrivende.

4.2

Hvad er prisen?

Vi har samlet prisen for Virksom a-kasse her:

 2021 pris pr. kvartal
Kun organisation591 kr.
Kun a-kasse1.438,50 kr.
Både organisation og a-kasse1.695 kr. (fratrukket samlerabat på 334,50 kr.)
Efterlønsbidrag1.560 kr.
I alt med efterlønsbidrag3.255 kr.

Kan studerende blive medlem?

Da Virksom er en organisation og fagforening med fokus på selvstændige for selvstændige, er den hverken åben eller gratis for studerende. Hvis du vil læse om a-kasser for studerende, har vi også skrevet om det, så du kan finde den bedst mulige a-kasse, mens du er under uddannelse.

Hvor stor tilfredshed er der blandt de eksisterende medlemmer?

Virksom har kun modtaget 17 anmeldelser på Trustpilot. Af de samlede anmeldelser har Virksom modtaget en vurdering på 2,5, hvilken lander den i kategorien “under middel”. 53 procent har vurderet den som “fremragende”, og 35 procent som “dårlig”.

Medlemsfordele?

Virksom tilbyder fordelagtige tilbud på forsikringer til dig og din familie. Derudodover også erhvervsforsikring til din virksomhed.

Dertil tilbyder de også en af landets laveste kontingenter på 480 kroner om måneden, som helt klart ligger i den billige ende – især når vi snakker fagspecifikke a-kasser og fagforeninger.

Tilbyder de fagforening?

Ja, Virksom tilbyder både a-kasse og fagforening, hvilket er smart at takke ja til, hvis du er selvstændig. De har relevant karrierevejledning og har styr på det selvstændige erhverv.

Hvilket antal af medlemmer har a-kassen?

Virksom har mere end 100.00 medlemmer, der alle er selvstændige erhvervsdrivende.

Er a-kassen fagspecifik eller åben for alle?

Virksom er fagspecifik. Den tilbyder a-kasse og fagforening for alle selvstændige erhvervsdrivende.

Hvad kan a-kassen tilbyde dig?

Som alle andre a-kasser står Virksom for at udbetale dagpenge, hvis du skulle gå hen og blive arbejdsløs – i det her tilfælde, hvis din virksomhed skulle lukke eller blive solgt.

Derudover tilbyder de personlig rådgivning, workshops og webinarer, der hjælper dig i den situation, hvor du bliver ledig. De tilbyder også professionel karriererådgivning og hjælper dig med, at komme videre.